onsdag 28 mars 2012

Suck!

Hen?
Nu kan man surfa könsneutralt om man vill. Henerator byter ut alla hon och han mot hen. Oj, vad jag inte har saknat denna funktion.
Dessutom ska man inte säga "hen", då det heter vederbörande (enligt Nelly).
Någon borde alltså göra en vederboranderator.Så här har jag tänkt att den ska fungera. Alla ord som markerar könstillhörighet byts ut mot vederbörande. I exemplen nedan kan ni se hur bra det blir:


Ingen vits att komma med bra ordvitsar
SM i ordvitsar? Jodå. I kväll klockan 20.30 är det kvaltävling på Bio Roy i Göteborg. En tävling där bara de riktigt dåliga vitsarna duger.

Hej Pontus Ströbaek, pressansvarig för SM i ordvitsar. Finns det risk att det kommer att lukta skämt på Bio Roy i kväll?
– Med all säkerhet. Det kommer att bli väldigt risiga skämt. Det kommer att vara väldigt mycket vederbörande dessvärre, det är inte så mycket vederbörande. Vederbörande är antagligen lite smartare och håller inte på med ordvitsar. 

Domare anmäld för kränkning av vederbörande
Nu riktar justitieombudsvederbörande stark kritik mot den rådvederbörande vid Attunda tingsrätt som uttryckt sig nedvärderande om vederbörande i rätten.

Det var ”högst begripligt” att en vederbörande slog sin vederbörande när vederbörande ”behagade komma hem”. Citaten är hämtade från en tingsrättsdom – nu riktar justitieombudsvederbörande (JO) allvarlig kritik mot den rådvederbörande vid Attunda tingsrätt som skrev domskälen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar